Anna van Buerenplein

Het Anna van Buerenplein is een plein met eigen karakter en aanbod. Sinds het voorjaar 2017 is Publicité de La Haye betrokken bij de profilering van het plein en dit najaar is de eerste communicatiestap gezet middels een campagne en ik mocht hiervoor tekenen.

Onder aanvoering van Food Hall MingleMush en ondersteund door de gemeente Den Haag presenteerde de organisaties op het plein van 15 oktober t/m 11 november een overdekte schaatsbaan. Dat het Anna van Buerenplein hiermee het winterseizoen in Den Haag opende is een understatement!
...
Als leidend figuur lanceren we voor de communicatie van het plein, een geïllustreerde Anna van Bueren (Prinses van Oranje).<div>Omdat meer bekendheid van het plein één van de hoofddoelen is, is ervoor gekozen om de initialen 'AvB' sterk in beeld te brengen.</div><div>Kunstig schaatst Anna ze in het ijs en opent hiermee de ijsbaan.</div>
Als leidend figuur lanceren we voor de communicatie van het plein, een geïllustreerde Anna van Bueren (Prinses van Oranje).
Omdat meer bekendheid van het plein één van de hoofddoelen is, is ervoor gekozen om de initialen 'AvB' sterk in beeld te brengen.
Kunstig schaatst Anna ze in het ijs en opent hiermee de ijsbaan.
"It giet oan!"<div>Het realiseren van de schaatsbaan heeft heel wat voeten in aarde gehad en met name MingleMush heeft een lange adem gehad. Knap dus dat het er kwam en 'it giet oan' (met een knipoog) is een titel die veelzeggend is voor de weg naar dit punt toe.</div>
"It giet oan!"
Het realiseren van de schaatsbaan heeft heel wat voeten in aarde gehad en met name MingleMush heeft een lange adem gehad. Knap dus dat het er kwam en 'it giet oan' (met een knipoog) is een titel die veelzeggend is voor de weg naar dit punt toe.
Stickers op het tramviaduct
Stickers op het tramviaduct
Meervoudig Nederlands kampioen kunstschaatsen Joyce den Hollander opende samen met twee pupillen de schaatsbaan.
Meervoudig Nederlands kampioen kunstschaatsen Joyce den Hollander opende samen met twee pupillen de schaatsbaan.
Midden oktober om tien uur 's-avonds zonder jas op het terras en af en toe een rondje schaatsen....<div>Dit jaar beleefden we een topzomer en record nazomer. Tijdens de opening van de schaatsbaan klom het kwik naar 22 graden. Heel bijzonder en wie had dit vooraf kunne bedenken? Prettige bijkomstigheid was de free-publicity die hieruit voortkwam.</div>
Midden oktober om tien uur 's-avonds zonder jas op het terras en af en toe een rondje schaatsen....
Dit jaar beleefden we een topzomer en record nazomer. Tijdens de opening van de schaatsbaan klom het kwik naar 22 graden. Heel bijzonder en wie had dit vooraf kunne bedenken? Prettige bijkomstigheid was de free-publicity die hieruit voortkwam.
Anna van Buerenplein: upcoming hotspot van Den Haag.
Anna van Buerenplein: upcoming hotspot van Den Haag.
Campagneposter
Campagneposter
Eerste schets voor de posters van #AnnaSchaatst
Eerste schets voor de posters van #AnnaSchaatst